Låseservice på alle typer Ruko låse

Konkurrencedygtige priser

Overholder altid den aftalte deadline

​Ejendomsservice tilbydes af kompetent firma

​Hos Tømrermester Hans Jørgen Baagøe står vi gerne for ejendomsservice hos dig. Vi er et professionelt firma med mange år på bagen. Derfor er vi kompetente til at løse enhver opgave inden for ejendomsservice. Vi står primært til rådighed for kunder i og omkring Vejen, Kolding og Fredericia, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Vi startede som tømrerfirma tilbage i 1925. Sidenhen har vi udvidet til også at være låsesmed samt tilbyde ejendomsservice hos forskellige, tilfredse kunder. Vores mangeårige erfaring gør os til en kompetent og professionel samarbejdspartner, som passer på din ejendom, som var det vores egen.

Brede kompetencer inden for ejendomsservice

Vi tilbyder en lang række forskellige services inden for ejendomsservice. Dette betyder, at du har mulighed for at få dækket din ejendoms specifikke behov. 

Vi har stor erfaring at trække på fra tømrerbranchen, hvilket gør os i stand til at varetage både simple og mere komplicerede opgaver.

Vi overholder altid alle aftaler – både angående tid og pris. Med andre ord er vi en samarbejdspartner, som du kan stole på. Vi kan enten lave en fast aftale eller en enkelt aftale inden for ejendomsservice. Dette afhænger af dine individuelle ønsker og behov. Vores arbejdstider er fleksible, så vi kan komme, lige når du ønsker det.

Kontakt os for at lave en aftale

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere informationer om, hvad vi kan tilbyde af ejendomsservice. Vi står klar til at tage en god snak med dig og give dig et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon: 40 32 17 50 eller på mail: baagoe@baagøeejendomsservice.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Få et uforpligtende tilbud hos Baagøe

Ønsker du et gratis prisoverslag på en af de ydelser jeg kan tilbyde? Så udfyld blot formularen, og jeg vil kontakte dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Baagøe Ejendomsservice

v. Tømrermester Hans Jørgen Baagøe

​Ring mig op

Telefon: 40 32 17 50

Skriv til mig

Send en e-mail