Låseservice på alle typer Ruko låse

Konkurrencedygtige priser

Overholder altid den aftalte deadline

Låseservice​ til alle typer låsesystemer

Leder I efter låseservice til jeres låsesystemer? Hos Baagøe Ejendomsservice v/Tømrermester Hans Jørgen Baagøe har vi stor kompetence med alle former for låsesystemer. 

Det kan være alt fra avancerede, elektroniske systemer til noget mere simple låse. Vi udfører låseservice i blandt andet Vejen, Kolding og Fredericia.

Låsesystemer fra førende producenter af nøgler og låse

​Vi leverer, monterer og servicerer alle former for låsesystemer. Vi samarbejder med de førende producenter af nøgler og låse, så I er sikre på at få den højeste sikkerhed, når I benytter vores låseservice.

Vi anbefaler, at I omkoder eller skifter låsen, hvis I er flyttet til en ny bolig, og at I sikrer jer, at alle låse er sikkerhedsgodkendte. Vi tjekker jeres låse, når vi udfører låseservice. Sørg altid for at have to låse på hoveddøren, og at bryggers-, kælder- og terrassedør ikke er en genvej til huset for ubudne gæster. 

Mærk aldrig jeres nøgler med navn og adresse, og sæt ikke nøgler til hus og bil i samme nøglebundt.

Uanset om I skal bruge en simpel lås eller et avanceret, elektronisk låsesystem med mange brugere, leverer vi gerne en løsning, hvor nøglerne ikke kan blive uautoriseret kopieret. Vi har låsesystemer til ethvert behov.

Kontakt os i dag og få et tilbud på låseservice

​Du er velkommen til at kontakte os for at få mere informationer og at få en snak om jeres tryghed. ​Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på et eller flere låsesystemer eller anden låseservice.

​Du kan ringe på telefon 40 32 17 50 eller benytte vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud hos Baagøe

Ønsker du et gratis prisoverslag på en af de ydelser jeg kan tilbyde? Så udfyld blot formularen, og jeg vil kontakte dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Baagøe Ejendomsservice

v. Tømrermester Hans Jørgen Baagøe

​Ring mig op

Telefon: 40 32 17 50

Skriv til mig

Send en e-mail