Låseservice på alle typer Ruko låse

Konkurrencedygtige priser

Overholder altid den aftalte deadline

Firmaets historie​

Firmaets historie går tilbage til år 1925, hvor min bedstefar opretter tømrerfirmaet: Tømrermester Niels Baagøe på Fabriksvej 6 i Vejen.
Senere i år 1959 overtager min far firmaet og driver det videre på samme adresse i Vejen. Han ligger flere opgaver i firmaet såsom glas-og snedkerarbejde. Her går jeg i lære i 1972 og bliver færdiguddannet tømrer i 1976

I år 1991 overtager /opretter jeg firmaet og det omdøbes til Baagøe Ejendomsservice, da jeg ønsker, at ligge flere opgaver under firmanavnet såsom opsyn og vedligehold af udlejningsejendomme samt låseopgaver. (Herunder montering, oplukning og omlægning af låse)​​

Til firmaet knytter der sig en sjov historie; En dag i 1938 kommer en fin herre, ved navn Mozart Lindberg til tømrerfirmaet Dal og Baagøe. Under et langt møde med savskæreren beskriver og bestiller han en stor trækasse. Den skal være ca. 2 m. Høj og kunne rumme flere personer samtidig, deles op i to rum med et forhæng, forsynes med et lille vindue og en dør med Yale-lås. Kassen skal bruges til vareprøvers siger Mozart Lindberg. Han og savskæreren aftaler en pris på 80 kr. I tømrerfirmaet undrer man sig over kassens mærkelige form og indretning.


Efterfølgende udgiver Mozart Lindberg sig for at være advokat Rosen fra Esbjerg. 


Imens præsten fra Gram går omkring i hans studieværelse og brygger på hans prædiken til den næstkommende søndag. I det samme kommer en midaldrende, velklædt mand op gennem alleen til præstegården og spørger efter præsten.

Han præsenterer sig som sagfører Rosen fra Esbjerg. Hans ærinde er, at køre Præsten til en gård syd for Ribe, da hans bekendte Advokat Ravn ligger syg her med en hjerneblødning. Advokat Ravn var på vej til præsten da hjerneblødningen indtraf og Ravn har en presserende sag omkring den danske menighed i Flensborg. 

Da Ravn nu ligger syg i Brøns, og ingen ved, hvor længe dette vil vare, har han gennem sin bank i Esbjerg fået kontakt med sagfører Rosen og bedt ham hente præsten, Thorkild Philipsen og køre ham ned til advokat Ravn. 

Præsten kender godt advokat Ravn fra Esbjerg, men er skeptisk overfor den fremmede. 

​Da han spørger nærmere til, hvad det drejer sig om, får han bare at vide, at det ved Rosen ikke, men at han har en bil med chauffør holdende tæt ved præstegården og garanterer, at præsten er hjemme inden aftensmaden. Præsten overvejer i nogle få sekunder, giver sin kone besked og forlader derpå sin hustru og præsteboligen sammen med sagfører Rosen. Han kidnappes i den viste "kasse-vogn". Inde i kassen skruer sagfører Rosen aka Mozart Lindberg bissen på, skifter identitet og fortæller at han i virkeligheden er chef for det politiske politi for 54 nationer.


Han vil have præsten til at skrive en erklæring - og på den måde undgå at få forskellige private historier ud omkring hans familie, der ikke tåler dagens lys. Og på den måde kræve en løsesum. Allerede om aftenen slipper præsten fri imens Mozart Lindberg sidder i præstens stue og taler med præstens kone.


Mozart Lindberg fanges med det samme og blev idømt 20 års psykopatforvaring for denne sag. Dette var datidens store historie på i ind- og udland.​

Få et uforpligtende tilbud hos Baagøe

Ønsker du et gratis prisoverslag på en af de ydelser jeg kan tilbyde? Så udfyld blot formularen, og jeg vil kontakte dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Baagøe Ejendomsservice

v. Tømrermester Hans Jørgen Baagøe

​Ring mig op

Telefon: 40 32 17 50

Skriv til mig

Send en e-mail