Låseservice på alle typer Ruko låse

Konkurrencedygtige priser

Overholder altid den aftalte deadline

Udskiftning af lås og omkodning af lås i din bolig

Er det tid til omkodning af lås eller ligefrem udskiftning af lås? Hos Baagøe Ejendomsservice v/Tømrermester Hans Jørgen Baagøe tilbyder vi omkodning af lås samt udskiftning af lås. 

Vi kan levere og udskifte alle former for låsesystemer for kunder i blandt andet Vejen, Kolding og Fredericia.

Omkodning af lås udføres hurtigt og nemt

​Vi samarbejder med de førende producenter af nøgler og låsesystemer. Derfor kan I være sikre på, at I får den højeste sikkerhed i jeres bolig eller virksomhed ved udskiftning af lås. Det betyder blandt andet, at nøglerne ikke kan kopieres.

Ofte er det tilstrækkeligt med omkodning af lås, men det kræver, at låsen ikke er slidt, forældet eller ødelagt. Generelt anbefaler vi, at man mindst får en omkodning af lås, når man køber en ny bolig, eller når man får en ny lejer i egen bolig.

Hvad koster udskiftning af lås?

​Der er forskellige priser for udskiftning af lås, fordi der er forskellige producenter, ligesom der er forskellige låsesystemer med forskellige sikkerhedsniveauer. 

Desuden er det en god ide med mindst to låse på sin hoveddør, og man skal ikke glemme sin eventuelle kælder-, bryggers- og terrassedør.

Få et uforpligtende tilbud på nye låse

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på enten udskiftning af lås eller omkodning af lås. 

Du kan ringe på telefon 40 32 17 50 for at aftale nærmere, eller du kan benytte vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud hos Baagøe

Ønsker du et gratis prisoverslag på en af de ydelser jeg kan tilbyde? Så udfyld blot formularen, og jeg vil kontakte dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Baagøe Ejendomsservice

v. Tømrermester Hans Jørgen Baagøe

​Ring mig op

Telefon: 40 32 17 50

Skriv til mig

Send en e-mail